Welkom op mijn reisblog!

8 april 2015

Welkom op mijn reisblog bij Reislogger! Ik ga deze website gebruiken om iedereen op de hoogte te houden van mijn reis. Kom dus snel een keertje terug voor de nieuwste reisverhalen en foto’s. Wil je gemakkelijk op de hoogte blijven van mijn belevenissen? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst!

1. Reislogger:
    8 april 2015
    Welkom bij Reislogger! We wensen je veel plezier op reis!
  2. Daan Tamboer:
    16 juni 2015
    Blijf graag op de hoogte! Vind je actie zo cool en stoer, Karin! Hopelijk beleef je de reis van je leven!
  3. Laurent Sikkens:
    16 juni 2015
    Ik ga je volgen! Met verwondering, bewondering en natuurlijk wat jaloezie. Hals- en beenbreuk, beware of bears und viel Spass!
  4. Annemiek Steeman:
    17 juni 2015
    Ik zal je volgen!!!! Veel plezier!
  5. Anita:
    17 juni 2015
    Jazeker willen wij (Ko en Anita) op de hoogte blijven van de avonturen en dan wellicht jaloers lezen wat je allemaal ziet en beleeft. GENIET!!!!!
  6. Anja:
    17 juni 2015
    leuk om je te volgen Karin, ik vind je zó stoer en dapper! Hoop dat je een mooie en fijne reis krijgt!!
  7. Marjolijn Jansen:
    17 juni 2015
    Stoer hoor. Ik wil zeker op de hoogte blijven van je avonturen. Goede reis
  8. Carlijn:
    17 juni 2015
    Heel veel plezier Karin, geniet ervan!! Leuk dat we je kunnen volgen.
  9. Marjon:
    17 juni 2015
    Nog 3 weken, en dan ben je er al, kun je beginnen met je enorm stoere en fantastische reis. Ik wens je heel veel plezier, veel genieten en weinig lekker banden!
  10. Klaas:
    21 juni 2015
    Geweldig idee, super stoer. Mijn vader wenste me op zo'n moment altijd toe: onderzoek alles, behoud het goede - en houd 'em tussen de lijnen!
  11. Ellen:
    23 juni 2015
    Zeker wil ik je volgen. Eigenlijk zelfs letterlijk, maar dat durf ik niet. ik ga je vreselijk missen, dus fijn dat je op deze manier bij ons op school bent...
  12. Sandra Snel-Munnik:
    28 juni 2015
    Heej Bachmann! Natuurlijk wil ik jou volgen! Super stoer wat je gaat doen en daar wil ik geen seconde van missen! Geniet van je reis en wees voorzichtig!
  13. Sonja van de Water:
    29 juni 2015
    Wat een fantastische reis!
    Fijn om zo op de hoogte te blijven waar u "uithangt"
    Respect en Viel Spaß und Vergnügen
    Sonja ,Els, Renate, Melissa en Anouska van Zonvaart Reizen
  14. Gosia Valkenburg:
    2 juli 2015
    Wat een prachtige reis, ik ga je zeker volgen! Ik wens je heel veel plezier en ben nu al benieuwd naar jouw verhalen!
  15. Alice Hannink:
    4 juli 2015
    Jeeh Karin, wat een mooie reis ga je maken. Hans en ik gaan je volgen hoor. Stoer 'wijf' dat je bent! Geweldig dat je dit doet. Wat een ervaring. Wij zijn iig heel nieuwsgierig. Succes en heel veel plezier.
  16. Jans Margriet:
    7 juli 2015
    Hoi Karin, volgens mij ga je morgen van start. Heel veel succes en ik ben benieuwd naar je ervaringen. Goede reis!